Frischmann Kunststoffe GmbH

Produktet dhe shërbimet e Frischmann Kunststoffe GmbH (14)

Qese polietileni
Mbulesa tkurrëse
Paketime me fletë
Film tkurrjeje
Thasë plastik
Thasë mbeturinash
ambalazh plastik për makineri
Termuse
Filma të petëzuar
Qese polietileni
Qese ambalazhi
Qese plastike

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Seerasen 1
98673
Eisfeld
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Azia
Afrika
Evropa
Certifikatat
DIN EN ISO 9001:2000
Themelimi
1936
Administrimi
Bernd Frischmann
Lutz Frischmann
Punonjës
50