Praher Plastics Austria GmbH

Produktet dhe shërbimet e Praher Plastics Austria GmbH (12)

Ushqyes plastikë
Filtër papastërtish (S4)
Rubineta me sferë (M1)
Valvul membrane (T4)
Kundërvalvula (K6)
Kundërvalvula (K4)
Valvula fundore (Aerating Valve S4)
Tuba presioni
Tjegulla shumëfunksionale (S4)
Këmbëza sferike plastike
Materiale barriere plastike (K4)
Valvula konike (S4)

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Poneggenstrasse 5
4311
Schwertberg
Austria
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
ISO 9001:2008
Themelimi
1971
Administrimi
Winfried Praher
Irina Rosca
Punonjës
250