Zuercher Technik AG

Produktet dhe shërbimet e Zuercher Technik AG (14)

Rubineta me sferë (SERIES 20D)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Rubineta me sferë (AF20D)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Rregullator presioni (BR / BS)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Valvula me gjyle çeliku të pandryshkshëm (Type 80D)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Valvula me gjyle çeliku të pandryshkshëm (Type 901LN)
Valvula me gjyle çeliku të pandryshkshëm (V22)
Tjegulla shumëfunksionale (Type A341D-FB)
Ventila reduktues presioni (MRC25ib)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Rregullator presioni diafragmë
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Saraçineska (Type AF90D)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Saraçineska (Type AF94D)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Saraçineska (Type JBFM)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Neumattstrasse 6
4450
Sissach
Zvicër
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Themelimi
1986