PIERALISI Maip SpA

Produktet dhe shërbimet e PIERALISI Maip SpA (5)

Ndares centrifugal (S200 BD 32)
Ndares centrifugal (S200 WL 44)
Ndares centrifugal (S200 BW 44)
Centrifuga rezervuar (Serie 600)
Centrifuga rezervuar (Serie JUMBO)

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Via Don Battistoni, 1
60035
Jesi (Ancona)
Italy
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Themelimi
1888