Ingenieurbüro CAT M. Zipperer GmbH

Produktet dhe shërbimet e Ingenieurbüro CAT M. Zipperer GmbH (23)

Pompa dozimi për laborator (DP 200)
Pompa dozimi për laborator
Mikser laboratori (RT60)
Mikser laboratori (RM 5-40)
Mikser laboratori (SH 26.2)
Pompa laboratorike (HPLH)
Pompa laboratorike („Tower II“)
Përzjerësa magnetikë (MCS 66)
Përzjerësa magnetikë (M 2)
Përzjerësa magnetikë (M21)
Përzjerësa magnetikë (M 11)
perzieres laboratori (S20)

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Etzenbach 16
79219
Staufen
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Themelimi
1976
Administrimi
Manfred Zipperer
Punonjës
30