Carl Stahl ARC GmbH

Produktet dhe shërbimet e Carl Stahl ARC GmbH (20)

Ndricime fasadash (X-LED)
Pëlhura për ndërtim (X-TEND)
Sisteme gjelberimi fasadash (I-SYS)
Sisteme gjelberimi fasadash (X-TEND)
Sisteme gjelberimi fasadash (GREENCABLE)
Rrjeta me kavo celiku te pandryshkshem (X-TEND)
Tirant litari (POSILOCK)
Elemente te tendosesit (I-SYS)

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Siemensstrasse 2
73079
Süssen
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
DIN EN ISO 9001:2008
DIN EN ISO 14001:2004
Themelimi
1880
Administrimi
Wolfgang Funk
Wolfgang Schwenger
Andreas Urbez
Punonjës
1440