Pluggit GmbH

Produktet dhe shërbimet e Pluggit GmbH (29)

Lages ajri (AeroFresh)
Kanalizime ajrimi (PluggFlex)
Impiante per ngrohjen e ajrit (PluggMar)
Impiante per ngrohjen e ajrit (PluggMar)
Ventilim (AGIPP)
Ventilim (WSG125DS)
Ventilim (WSG125D)
Impiante ajrimi (Avent P310)
Impiante ajrimi (Avent R150)
Ventilatore (PluggLine)
Ventilatore (PluggLine)
Ventilatore per tavane

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Valentin-Linhof-Strasse 2
81829
München
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Evropa
Themelimi
1995
Administrimi
Dipl.-Ing. Christian Bolsmann
Punonjës
50