congatec Asia Ltd

Produktet dhe shërbimet e congatec Asia Ltd (0)

Nuk ka produkte në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
12F-5, No. 270, Sec 4, Zhongxiao E. Rd.
106
Taipei City
Taiwan
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Azia