congatec Australia Pty Ltd

Produktet dhe shërbimet e congatec Australia Pty Ltd (0)

Nuk ka produkte në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Unit 6, 92 Township Drive
4219
West Burleigh, Queensland
Australia
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Azia