congatec Japan K.K.

Produktet dhe shërbimet e congatec Japan K.K. (0)

Nuk ka produkte në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Shijuku Front Tower 21-1, Kita-Shinjuku 2-Chome Shinjuku-Ku
169-0074
Tokyo
Japan
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Azia