TEKSAN Teknolojik Ölçüm Sistemleri San ve Tic A.Ş.

Produktet dhe shërbimet e TEKSAN Teknolojik Ölçüm Sistemleri San ve Tic A.Ş. (22)

Matës uji (GT)
Matës uji (GM)
Matës uji (GP)
Matës uji (TR)
Matës uji (TR DN50)
Matës uji (GZ)
Matës uji (GD)
Matës uji (DE)
Matës uji (CH)
Matës uji (DY)
Matës uji (DG)
Matës uji (DK)

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Catalmese Mah. Sehit Murat Demir Cad. 185. Sok No: 6
34794
Cekmekoy
Turkey
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
ISO 9001:2008
ISO 14001
CE
Themelimi
1950
Punonjës
100