KAISER Präzisionswerkzeuge AG

Produktet dhe shërbimet e KAISER Präzisionswerkzeuge AG (10)

Vegla të paracaktuara (Speroni Magis/Futura)
Shpime ne thellesi (CKN)
Koka kendore
Freze (BIG C-Cutter mini)
Nofulla kallamidhe (BIG MEGA Chucks Ø 0.25-20mm)
Shpindel me shpejtesi te larte
Koka shpuese (EWD 112 Ø 2-3000mm)
Koka shpuese (EWN Ø 0.4-3000mm)
Koka shpuese (EWB Ø 25-203 mm)
Koka shpuese (SW Ø 20-203 mm)

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Glattalstrasse 516
8153
Rümlang
Zvicër
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
DIN EN ISO 9001
Themelimi
1948
Administrimi
Peter Elmer
Punonjës
180