CRB Antriebstechnik GmbH

Produktet dhe shërbimet e CRB Antriebstechnik GmbH (15)

Kushinetë me sferë të kalibruar
Pjesë modeli fine
Kushineta
Gjyle çeliku
Depozitë e madhe
Lidhje të rrotullueshme (Series 01)
Lidhje të rrotullueshme (Series 11)
Lidhje të rrotullueshme (Series 13)
Kushineta te para (L-Serie)
Pjesët e farkëtuara
Sfera rrotulluese
Sfera celiku te pandryshkshem

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Josef Strasse 10
51377
Leverkusen
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
DIN EN ISO 9001:2008
Administrimi
Liuzhao Cai