Berhalter AG

Produktet dhe shërbimet e Berhalter AG (6)

Vegël gdhendëse (ECO, PRO and ULTIMATE)
Sisteme pozicionimi (BEAMstack™)
Zevendesues rulash (REELsplicer™)
Makineri goditëse (B 500 / B 350)
Sisteme te kontrollit te siperfaqeve (WEBinspect™)
Sisteme te kontrollit te printimit (PRINTinspect™)

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Lindenstrasse 120
9443
Widnau
Zvicër
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
DIN EN ISO 9001:2008
Themelimi
1960
Administrimi
Dalibor Schuman
Punonjës
100