Hch. Kündig & Cie. AG

Produktet dhe shërbimet e Hch. Kündig & Cie. AG (10)

Kalibër trashësie (KNC-400 Rotomat KT)
Kalibër trashësie (K-300 CF Gauge)
Kalibër trashësie (S-50)
Kalibër trashësie (Filmtest)
Sisteme te matjes se trashesise se kapakeve (K-300 Rotomat KT)
Sisteme te matjes se trashesise se kapakeve (KNC-600 Rotomat KT)
Sisteme te matjes se trashesise se kapakeve (S-100 Twin)
Pajisje matese per trashesine e shtresave (K-NDC Rotomat KT)
Softuer vizualizimi (Profilstar.NET)
Aparate per matje gjeresie (FE-8)

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Joweid-Zentrum 11a
8630
Rüti
Zvicër
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Administrimi
Philipp Weber
Punonjës
30