Wipa Werkzeug - u. Maschinenbau GmbH

Produktet dhe shërbimet e Wipa Werkzeug - u. Maschinenbau GmbH (19)

Shërbimi riciklimi për plastikë
Impiant për seleksionim mbeturinash
Kompaktues mbeturinash
Grupe montimi
Hedhës mbeturinash
Mullinj copëzues
Impiante larjeje për materialet të riciklueshme
Riciklime fletësh
Granulator
Impiante riciklimi
Makina për riciklimin e qelqit
Menaxhimi i mbeturinave

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Benzstrasse 6
48703
Stadtlohn
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Themelimi
1994
Administrimi
Johannes Wissing