BELKI teknik ApS

Produktet dhe shërbimet e BELKI teknik ApS (10)

Ndares nafte (211 H - 200 LS)
Filtër shirit (4,5.60 - 12.20)
Ndarës me grila (200 LS)
Filtër magneti
Filtër magneti (3.10 M – 7.20 A)
Impiante për pastrimin e substancave ftohëse
Aparate që ndan shkumë
Shërbime për sistemet e filtrimit
Sisteme ftohëse industriale (BCS)
Sisteme qendrore ftohëse

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Fårupvej 19
8840
Rødkærsbro
Denmark
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Themelimi
1888
Administrimi
Ivan Skjellerup