Ceramdis GmbH

Produktet dhe shërbimet e Ceramdis GmbH (6)

Qeramikë cilësore
Qeramikë speciale (CeSinit®)
Qeramikë teknike (CeSinit®)
Pjesët e qeramikës
Lidhjet plastikë – metal
Lidhje qeramike

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Im Nägelibaum 2
8352
Elsau
Zvicër
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
ISO 9001:2008
Themelimi
1997
Administrimi
Urs Siegenthaler
Punonjës
10