Exportpages International GmbH

Produktet dhe shërbimet e Exportpages International GmbH (8)

Portale online
Rrjetet e eksportit
Direktoritë e eksporteve
Databazat e furnitorëve ndërkombëtarë
Databazat e prodhuesve
Direktoritë e produkteve
Databaza e eksporteve
Global Sourcing

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Kurfürstendamm 11
10719
Berlin
Germany
Lloji i biznesit
Ofruesit e shërbimeve
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Themelimi
2002
Administrimi
Michael Gossenberger

Rreth Exportpages International GmbH

Export Pages - Panairi kryesor online i eksportit
Me mbi 100.000 prodhuesit dhe më shumë se një milion ofertat e produktit, Export Pages është portë për në tregjet e mëdha të botës. Çdo muaj zgjidhni tre milion profesionistë të biznesit Exportpages si platformë qendrore për import dhe eksport profesional.
„Kufijtë e gjuhës time janë kufijtë e botës time“
Kjo fjali e filozofit Ludwig Wittgenstein humbet vlefshmërinë e saj me Exportpages. Exportpages zmadhon „Botën tuaj“ – heq kufijtë e gjuhës dhe zgjeron fjalorin tuaj me 32 gjuhë. Në këtë mënyrë ju flisni me Exportpages gjuhët e tregjeve më të rëndësishme të kësaj bote – të tregjeve tuaja!