The Seventh Metallurgical Construction Corp., Ltd

Produktet dhe shërbimet e The Seventh Metallurgical Construction Corp., Ltd (5)

Konstruksione prej çeliku
Shina bashkuese
Furra shkrirjeje alumini (001)
Konstruksione metali
Kupa derdhëse

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
No. 10, Baiyun South Road, Baiyun District
550061
Guiyang
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Themelimi
2008
Administrimi
Zhaoyi Liu
Punonjës
5800