Safine Precision Machinery Co., Ltd

Produktet dhe shërbimet e Safine Precision Machinery Co., Ltd (5)

Valvula shtytëse (SF03-006B)
Plunzherë hidraulik (SF03-013)
Plunzherë hidraulik (SF03-082)
Plunzherë hidraulik (SF03-097)
Plunzherë ruli (SF03-029)

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
No. 128 Xingxin Road, Haixia Tech Park, Wenjiang District
611130
Chengdu
Chile
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
DIN EN ISO 9001:2008
ISO/TS 16949
Themelimi
2007
Administrimi
Xu Yang
Punonjës
160