Bundesverband für Wirtschaftsförderung und Außenwirtschaft Global Economic Network e.V. (BWA)

Produktet dhe shërbimet e Bundesverband für Wirtschaftsförderung und Außenwirtschaft Global Economic Network e.V. (BWA) (1)

shoqatat e biznesit
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Kranzler Eck Berlin / Kurfürstendamm 22
10719
Berlin
Germany
Lloji i biznesit
Ofruesit e shërbimeve
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Themelimi
2003
Administrimi
Dirk Bormann
Wolfram Nowsch
Michael Schumann
René Leibold