PINTSCH BAMAG Antriebs- und Verkehrstechnik GmbH

Produktet dhe shërbimet e PINTSCH BAMAG Antriebs- und Verkehrstechnik GmbH (24)

Aksesorë për automjete
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Pjeset e mjeteve hekurudhore
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Karikues baterish
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Karikues baterish
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Llamba dhe ndriçime
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Sisteme për furnizim energjie
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Kontrollet speciale
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Sisteme sinjalizimi
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Sistemet e kalimit (RBÜT)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Llampa sinjalizuese
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Sirena alarmi
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Çelës emergjence
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Hünxer Strasse 149
46537
Dinslaken
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Evropa
Certifikatat
IRIS International Railway Industry Standard
Q1
DIN EN ISO 14001:2009
OHSAS 18001:2007
DIN EN ISO 9001:2008
Themelimi
1843
Administrimi
Dr. Rolf-Dieter Krächter
Hans-Ulrich Reichling
Thomas Ruhs
Punonjës
350