JOSEF TRAUB Fachgroßhandel für elektrotechnische Spezialartikel GmbH

Produktet dhe shërbimet e JOSEF TRAUB Fachgroßhandel für elektrotechnische Spezialartikel GmbH (7)

Kabllo
Kondensatori
Rele mbrojtese motori
Çelës tumbler
Lidhësa kabllosh
Tuba të holla
Detektorë voltazhi

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Kürnbergstrasse 25
81369
München
Bayern
Germany
Lloji i biznesit
Furnizuesi
Rajonet e eksportit
D-A-CH
Themelimi
1947
Administrimi
Stephanie Headley
Andreas Wrublick