ATA Srl

Produktet dhe shërbimet e ATA Srl (6)

Automjete speciale
Traktor elektrik
Traktor industrial
Automjete komerciale
Makina që përdoren në aeroport
Rimorkiatorë avioni

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Via delle Suore 305
41100
Modena (MO)
Italy
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Themelimi
1952