STX Europe ASA

Produktet dhe shërbimet e STX Europe ASA (21)

Anije speciale
Anije pasagjerësh
Anije bregdetare
Modifikime anijesh
Anije dete me dallgë
Anije
Anije zjarrfikëse
Pajisje anijesh
Ndërtim anijesh
Tragete
Anije mallrash
Anije kontajneri

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Karenslyst allé 57 Skøyen
0213
Oslo
Norway
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
ISO 9001:2000
Punonjës
16000