Bässler Verpackungs-Systeme GmbH

Produktet dhe shërbimet e Bässler Verpackungs-Systeme GmbH (14)

Kuti druri
Paleta
Materiale paketimi
Kuti eksporti
Paleta njëpërdorimshme
Ambalazh për materiale të rrezikshme
Paketime prej druri
Ambalazhe industriale
Paketime për mallra të rënda
Paketime për eksport
Kuti të palosshme
Transportues ngarkesash

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Industriestrasse 34
74912
Kirchardt
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Evropa
Themelimi
1984
Administrimi
Marcus Bässler
Thorsten Bässler
Punonjës
55