Rohde AG

Produktet dhe shërbimet e Rohde AG (25)

Lidhës tubash
Këmbë pajisjesh
Doreza çeliku të pandryshkshëm
Doreza çeliku të pandryshkshëm
Doreza çeliku të pandryshkshëm (EO)
Doreza gjatësore
Doreza
Çelës emergjence
Dorezë dere
Kapëse alumini
Kapëse alumini (A7)
Pajisje thithëse dhe larëse

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Industriestrasse 9
37176
Nörten-Hardenberg
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
DIN EN ISO 9001:2000
Themelimi
1925
Administrimi
Dipl.-Ing. Günter Rohde (Vorstand)
Punonjës
120