ARMATUREN-WOLFF Friedrich H. Wolff GmbH & Co. KG

Produktet dhe shërbimet e ARMATUREN-WOLFF Friedrich H. Wolff GmbH & Co. KG (12)

Valvula me mbyllje të shpejtë
Ventil bllokues
Enë presioni
Rubineta me sferë
Valvul mbyllëse me futur
Valvula sigurie
Valvula industriale
Filtër industrial
Xham shikimi
Kundërvalvula
Fenerë të jashtëm
Fenerë të jashtëm

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Oehleckerring 29
22419
Hamburg
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Themelimi
1945
Administrimi
Rainer Wolff
Hendrik Wolff
Mathias Wolff
Punonjës
30