Systea Pohl GmbH

Produktet dhe shërbimet e Systea Pohl GmbH (29)

Kangjella ballkoni (AluFlor)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Kangjella ballkoni (LAE with front clamp)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Kangjella ballkoni (LME)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Kangjella ballkoni (LS)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Kangjella ballkoni (LAE with stanchion – underlay mounting)
Nënstruktura fasadash (ALHO)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Nënstruktura fasadash (ALKAPO)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Nënstruktura fasadash (ALWI for Buchtal K20)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Nënstruktura fasadash (ALWI)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Nënstruktura fasadash (ALWI for glued-on wall panels)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Nënstruktura fasadash (ALWI riveted)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Nënstruktura fasadash (ALWI with Siding)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Margarete-Steiff-Strasse 6
24558
Henstedt-Ulzburg
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Evropa
Certifikatat
EN 1090
Administrimi
Andreas Reinhardt
Andreas Bertram
Heinrich Robert Pohl