Peter Schröder GmbH

Produktet dhe shërbimet e Peter Schröder GmbH (16)

Vida tepër të mëdha
Ingranazhe rottullues mekanike
Vidha speciale
Bulona
Elemente mbërthimi
Elementë me precizion
Kunja të drejta
Vidë e mbyllur gjashtëkëndore
Vidha
Vida inç
Pjesë
Bulona dhe vidha

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Silcherstrasse 38
74172
Neckarsulm
Germany
Lloji i biznesit
Furnizuesi
Rajonet e eksportit
Evropa
Certifikatat
ISO 9001:2000
Themelimi
1971
Administrimi
Peter Schröder
Jörg Schröder
Joachim Latza
Punonjës
14