ARKRAY Inc.

Produktet dhe shërbimet e ARKRAY Inc. (11)

Pajisje analizimi
Aparat tensioni
Shirita kontrolli gjaku
Sisteme monitorimi për pacientë
Analizues kolesteroli
Analizues gjaku
Testet e shpejta
Testet e urinës
Pajisjet e testimit të gjakut
Analizues urine
Shirita testi të glukozës

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
57 Nishi Aketa-cho
601
Kyoto
Japan
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
ISO 14001
Themelimi
1960