Freudenberg Sealing Technologies GmbH & Co. KG

Produktet dhe shërbimet e Freudenberg Sealing Technologies GmbH & Co. KG (28)

Avullues me zhytje
Vula gomë-metal
Profile gome
Unaza O
Profile vulosëse
Pllaka izoluese
Guarnicione gome
Guarnicione hermetike të valëzuara
Guarnicione unazore
Guarnicione hidraulike
Unaza X
Pjesë silikoni të formuara

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Höhnerweg 2-4
69465
Weinheim
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Azia
Amerika e Veriut
Amerika e Jugut
Evropa
Certifikatat
DIN ISO 9001
TS 16949
Themelimi
1849
Administrimi
José Caro
Punonjës
450