Nowofol Kunststoffprodukte GmbH & Co. KG

Produktet dhe shërbimet e Nowofol Kunststoffprodukte GmbH & Co. KG (17)

Qese polietileni
Qese polietileni
Fletë prej polipropileni
Film për printim
Etiketa film
Fletë termiko - formuese
Mbulesa teknologjike
Letër plastike
Film polyamidi
Izolues
Fletë kloroplastike
Fletë polivinilidenfloridi

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Breslauer Strasse 15
83313
Siegsdorf
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
DIN ISO 9001
Themelimi
1971
Administrimi
Wolfgang Rasp
Robert Hodann
Punonjës
110