Optomic España S.A.

Produktet dhe shërbimet e Optomic España S.A. (10)

Laringoskop
Artroskop
Bronkoskopë
Histeroskop
Video endoskopë
Endoskop
Laparoskop
Mikroskopë kirurgjikal
Kolposkopë
Instrumente Artroskopike

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Herrerias 18
28760
Madrid
Spain
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
ISO 9002