Katalog

ARNO-Werkzeuge Karl-Heinz Arnold GmbH

ARNO-Werkzeuge Karl-Heinz Arnold GmbH

  • DIN EN ISO 9001

ARNO-Werkzeuge Karl-Heinz Arnold GmbH

  • DIN EN ISO 9001

14.11.2022 00:11

Për performancën më të lartë të shpimit: SHARK-DRILL2 për diametër të ndryshëm dhe thellësi shpimi. nga ARNO-Werkzeuge Karl-Heinz Arnold GmbH

Jashtëzakonisht i fortë, i qëndrueshëm dhe i saktë: Nëse jeni duke kërkuar për një alternativë ndaj stërvitjeve me karabit të ngurtë me futje prerëse të zëvendësueshme, SHARK-DRILL2 është zgjidhja e duhur. Ky sistem zotëron lehtësisht volumin e lartë të çipit me ritme të larta furnizimi - falë ftohjes së brendshme me dalje të optimizuar të ftohësit, dhomave të gjera të çipit, veshjes së plotë si dhe shkarkimit të qetë të dhomës së çipit në jakë. Kontakti optimal i fytyrës në mbajtës siguron stabilitet shtesë për forca të larta boshtore.
Për t'ju mundësuar të përpunoni si çelikun, çeliqet inox, metalet me ngjyra dhe materialet e derdhura me saktësinë e jashtëzakonshme të SHARK-DRILL2, futjet prerëse karabit janë të disponueshme në shkallë dhe gjeometri të ndryshme me bluarje maje për sjellje të shkëlqyer qendrimi. Ju mund t'i ndryshoni futjet me lehtësi dhe shpejt në gjendjen e instaluar, ndërsa vidhat Torx Plus® me efekt tërheqës sigurojnë një përshtatje të sigurt dhe të qëndrueshme. Meqenëse një mbajtëse i përshtatet disa diametrave të stërvitjes, ju gjithashtu kurseni kohë dhe para. Rezultati: Përfitoni nga tolerancat shumë të mira të shpimit dhe normat e larta të ushqimit - të ngjashme me stërvitjet me karabit të ngurtë - me një raport veçanërisht tërheqës çmim-performancë.