Prerëse forme Gjej prodhues online

3 Prerëse forme
Eksportues
3 Prerëse forme
Prodhues

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Prerëse forme (3)

Prodhuesi   Italy   Në të gjithë botën
Produktet: Prerëse forme, Makineri veglash, Makineri grihëse, Makineri petezuese, Vegla preçizimi, Prerës specialë, Ingranazh i gjatë, Makineri copëtuese
Prodhuesi   Austria   Në të gjithë botën
Produktet: Prerëse forme, Freza cilindrike ballore, Shpues me nivele, Punto shpuese, Freza për metale të forta, Vegla pune për ngulitje, Freze, Prerës profili
Prodhuesi   Germany   Afrika Evropa
Produktet: Prerëse forme, Freza cilindrike ballore, Shpues me nivele, Pllaka prerëse me rrotullim, Freza për metale të forta, Vegla pune për ngulitje
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim