Samputensili SpA

Produktet dhe shërbimet e Samputensili SpA (26)

Vegla preçizimi
Vegla pune CBN
Prerëse forme
Freza me bosht
Ingranazh i gjatë
Vegla lemimi
Makineri zmerilimi profilesh
Makineri zmerilimi profilesh
Makineri copëtuese
Makineri grihëse
Makina hobi
Makineri veglash

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Via Triumvirato, 13
40132
Bologna
Italy
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
ISO 9001:2000
Themelimi
1940
Punonjës
560