Makineri për miniera Gjej prodhues online

9 Makineri për miniera
Eksportues
9 Makineri për miniera
Prodhues

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Makineri për miniera (9)

Prodhuesi   Sweden   Në të gjithë botën
Produktet: Makineri për miniera, Bager me lopata, Çekanë hidraulik, Robot shkatërrimi, Sisteme të trajtimit të materialeve me shumicë
Prodhuesi   United States   Në të gjithë botën
Produktet: Thërrmuese e lëvizshme, Zjerës bitumi, Miksera asfalti, Impiante asfalti, Depozita bitumi
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Izolime për fasadë, Shirita sfungjeri, Materiale ndërtimi & materiale ndërtimi, Materiale termoizolues, Panele me shkumë të ngurtë
Prodhuesi   Czech Republic   Në të gjithë botën
Produktet: Makineri për miniera, Shirita vibrimi, Pompa për ndërtim, Makineri për spërkatje llaçi, Mikser i detyrueshëm, Makineri spërkatëse me beton
Prodhuesi   United Kingdom   Në të gjithë botën
Produktet: Ngrohje, ventilim dhe kondicionim ajri (HVAC), Ventilatorë me performancë të lartë, Ventilatorë tuneli, Ventilatorë industrialë, Ventilatorë radialë
Prodhuesi   Japan   Në të gjithë botën
Produktet: Makineri për miniera, Kamion me vetëshkarkim, Automjete me zinxhir, Ekskavatorë me rrota, Automjete vetëshkarkuese, Platforma pune që ngrihen
Prodhuesi   United Kingdom   Në të gjithë botën
Produktet: Kompresor me vida, Kompresorë me membranë, Ventilatorë me presion të lartë, Ngrohje, ventilim dhe kondicionim ajri (HVAC), Kompresorë turbo
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Hekur I rrotulluar, Rula shpërndarës, Rula për presim, Rula graniti, Makineri rul, Rula ngrohës, Rula ftohës, Rula stampimi, Mbulesa rulon
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Mikser laboratori, Mulli laboratori, Pajisje pëzierëse dhe mikser, Mulli me çekiç, Bluarje, Impiante bluarjeje, Makineri plasteline laboratorike
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim