Seksione kanalizimi Gjej prodhues online

2 Eksportues
1 Prodhues
1 Tregtar

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Seksione kanalizimi (2)

Prodhuesi   Sweden   Në të gjithë botën
Produktet: Seksione kanalizimi, Shufra çeliku, Tuba çeliku të profiluar, Tuba cilindrik, Tuba metalike, Tuba çeliku
Furnizuesi   Germany   Azia Evropa
Produktet: Seksione kanalizimi, Çelikë të petëzuar, Shufra çeliku, Tuba çeliku të profiluar, Profile çeliku, Çeliqe & produkte çeliku, Konstruksione hekuri
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim