Turjelë zdrukthëtari Gjej prodhues online

4 Turjelë zdrukthëtari
Eksportues
4 Turjelë zdrukthëtari
Prodhues

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Turjelë zdrukthëtari (4)

Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Turjelë zdrukthëtari, Impiante për largimin e pluhurit, Teknologji ambientaliste, Filtra tubi, Përpunim i inoksit, Valvula dyfishe lavjerrëse
Prodhuesi   Czech Republic   Në të gjithë botën
Produktet: Turjelë zdrukthëtari, Teknologji paketimi, Teknikë dozimi, Ushqyes, Kova paketimi, Teknologji peshimi, Makina për paketim special
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Turjelë zdrukthëtari, Matje e konsumit, Ushqyes, Pompë rotorash, Bosht kryq, Boshte të filetuar, Vida në formë trapezoidi, Makineri rrotulluese
Prodhuesi   Lithuania   Në të gjithë botën
Produktet: Turjelë zdrukthëtari, Zinxhirë drejtimi, Xhunta, Goma kermill, Makineri mbjellje, Goma me zinxhire, Rrota të dhëmbëzuara
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim