Pjesë injeksioni plastike Gjej prodhues online

12 Pjesë injeksioni plastike
Eksportues
12 Pjesë injeksioni plastike
Prodhues

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Pjesë injeksioni plastike (12)

Prodhuesi   Germany   Afrika Evropa
Produktet: Pjesë injeksioni plastike, Artikuj plastikë të përftuar me fryrje, Pjesë plastike teknike, Doreza plastike, Prototipe, Lidhjet plastikë – metal
Prodhuesi   Germany   Afrika Evropa
Produktet: Pjesë injeksioni plastike, Komponentë spërkatje prej gome, Ndërtimi i veglës së punës, Derdhje vule me presion të brendshëm gazi
Prodhuesi   Czech Republic   Në të gjithë botën
Produktet: Pjesë injeksioni plastike, Profile plastike, Pjesë prese plastike, Makushe për kopshte, Pjesë plastike teknike, Tuba mbrojtës për kabllo, Zorra uji
Prodhuesi   Finland   Evropa
Produktet: Pjesë injeksioni plastike, Tapetë për këmbët, Tapete pune, Pjesë plastike teknike, Tapetë të vegjël, Kallëpe plastikë
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Pjesë injeksioni plastike, Reaktor, Bërthama magnetike, Gyp për elektronikë të energjisë, Bobinë, Bobina, Rotorë për teknologji lëvizje, Reduktor EMC
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Pjesë injeksioni plastike, Dryn elektronik, Sisteme mbylljeje, Kërkim dhe zhvillim, Brava për mobilie, Bagazhe, Dryn numrash, Kyçe cam
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Pjesë injeksioni plastike, Grupe elektronike ndërtimi, Lidhjet plastikë – metal, Pjesët rrotulluese, Stampim, Siguresa, Makineri rekrutimi, Lidhës
Prodhuesi   Germany   Azia Evropa
Produktet: Pjesë injeksioni plastike, Formëzim, Ndërtimi i veglës së punës, Pjesë plastike teknike, Pjesë plastike, Pjese plastike me precizion, Vegla
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Pjesë injeksioni plastike, Mbyllje elektronike, Pjesë plastike teknike, Lidhjet plastikë – metal, Rrotulla teli, Mullinj me spirale
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Pjesë injeksioni plastike, Sensorë për mabiente banimi, Pjesë plastike teknike, Pjesë plastike, Lidhjet plastikë – metal, Pjese plastike me precizion
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim