Naftë dhe gaz Gjej prodhues online

2 Naftë dhe gaz
Eksportues
2 Naftë dhe gaz
Prodhues

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Naftë dhe gaz (2)

Prodhuesi   Netherlands   Në të gjithë botën
Produktet: Glicerinë (56-81-5), Dylle leshi, Acide stearik (57-11-4), Terpentina (8006-64-2), Vajra të bardhë, Elementë kimikë, Stearat natriumi (822-16-2)
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Nitrit bori (10043-11-5), Tungsten sulfide, Thiazolyl blue, Tela argjendi, Lutetium(III) iodide (13813-45-1), Cadmium Rods, Octadec-1-ene
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim