Flor (7782-41-4) Gjej prodhues online

3 Flor
Eksportues
3 Flor
Prodhues

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Flor (7782-41-4) (3)

Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Nitrit bori (10043-11-5), Tungsten sulfide, Thiazolyl blue, Tela argjendi, Lutetium(III) iodide (13813-45-1), Cadmium Rods, Octadec-1-ene
Prodhuesi   France   Në të gjithë botën
Produktet: Flor (7782-41-4), Borat trietili, Përzierje gazi, Acetilen, Kriptone, Fosfin, Fluorid azoti (7783-54-2), Neon, Triflormetan, Pentan (109-66-0)
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Flor (7782-41-4), Kriolit (15096-52-3), Acide hidroflorike (7664-39-3), Floride hidrogjeni (7664-39-3), Agjent fryrës, Sodium fluoride (7681-49-4)
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim