Plumb Gjej prodhues online

2 Plumb
Eksportues
2 Plumb
Prodhues

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Plumb (2)

Prodhuesi   United Kingdom   Në të gjithë botën
Produktet: Plumb, Klorur natriumi (7647-14-5), Qymyr i fortë, Diamante industriale, Alumin, Linjit, Molibden, Bakër, Gips, Minerale hekuri
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Plumb, Nitrit bori (10043-11-5), Tungsten sulfide, Thiazolyl blue, Tela argjendi, Lutetium(III) iodide (13813-45-1), Cadmium Rods, Octadec-1-ene
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim