Makineri për prerjen e ingranazheve Gjej prodhues online

3 Makineri për prerjen e ingranazheve
Eksportues
3 Makineri për prerjen e ingranazheve
Prodhues

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Makineri për prerjen e ingranazheve (3)

Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Makineri për prerjen e ingranazheve, Makineri bluarje e dhëmbëzuar, Vegla prerëse, Vegla me inçizim, Kreatorë smerilues CBN, CBN-Disk lëmues
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Makineri për prerjen e ingranazheve, Makina për smerilim filetosh, Makina për frezim-smerilim fundor, Makineri lime
Prodhuesi   Italy   Në të gjithë botën
Produktet: Makineri për prerjen e ingranazheve, Makineri veglash, Makineri grihëse, Makineri petezuese, Vegla preçizimi, Prerës specialë, Ingranazh i gjatë
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim