Pjesë motorri Gjej prodhues online

7 Eksportues
6 Prodhues
1 Tregtar

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Pjesë motorri (7)

Furnizuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Shufra pistoni, Filiqe mesi, Grirje pa qendër, Punë grirëse, Sharrim, Tuba hidraulik, Lustrim, Pjese konike, Tuba cilindrik, Bluarje
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Boshte me nyje, Biella, Elementë të farkuar, Boshte motorikë, Kalibër, Goma të fryra, Këmba e aksit, Valëzimet e aksit, Elementë zinxhiri
Prodhuesi   Italy   Në të gjithë botën
Produktet: Shufra pistoni, Tuba cilindrik
Prodhuesi   Zvicër   Në të gjithë botën
Produktet: Pjesë motorri, Ngjitës, Përbërës hidraulikë, Pjesë rrotulluese CNC, Piston, Blloqe hidraulike, Pjesë metalike preçizioni, Këllëf për dhëmbë
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Orë matëse, Kunja bllokimi, Lima të rrumbullakëta, Pajisje drejtimi, Plunzher me sustë, Pulexho të dhëmbëzuara, Tavolina matëse, Bulona
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Xhunto me bulona, Friksion me disqe, Bashkues magnetikë, Dado me kurorë, Freksione, Freksione sigurie, Friksione fleksibël, Bashkues elastomeri
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Elementë makinerish, Boshte teleskopike, Njësi ushqyese, Shufra pistoni, Shufra shpimi, Boshte rrotullues, Xhunta, Bulona me sfera
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim