Profil i nxjerrjes së mjeteve Gjej prodhues online

2 Profil i nxjerrjes së mjeteve
Eksportues
2 Profil i nxjerrjes së mjeteve
Prodhues

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Profil i nxjerrjes së mjeteve (2)

Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Profil i nxjerrjes së mjeteve, Ngjitës, Pjesët e llakosura CNC, Plazma, Makineri grihëse, Pjesë freze CNC, Makineri rul, Ingranazhe fikse
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Profil i nxjerrjes së mjeteve, Vegla pune për metale të forta, Shabllon termik, Pjesë qeramike me precision, Vegla prerëse, Vegla çeliku
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim