VOSS & Co. Werkzeug- und Vorrichtungsbau GmbH

Produktet dhe shërbimet e VOSS & Co. Werkzeug- und Vorrichtungsbau GmbH (13)

Pjesë rrotulluese CNC
Volgmatrijzen
Pjesë freze CNC
Bluarje
Punime me rrotullim
Vegla speciale
Konstruksione me shabllon
Përgatitje me porosi CNC
Vegël gdhendëse
Ndërtimi i veglës së punës
Vegla përkulëse
Vegla për profile

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Finnische Strasse 1
15234
Frankfurt (Oder)
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Evropa
Certifikatat
DIN EN ISO 9001
Themelimi
1992
Administrimi
Dipl.-Ing. Reiner Voss
Andreas Prestel
Punonjës
24