Setral Chemie GmbH

Produktet dhe shërbimet e Setral Chemie GmbH (49)

Fibra natyrale
Pastrues yndyre
Shollë me ajrim
Heqës boje
Elementë për ndarje formash
Vajra hidraulike
Lubrifikantë freskues (COOL-setral-2/1)
Aditive për lyerje
Aditivë plastikë
Vaj kompresori (COVA-setral-HS 46)
Pastrues industrialë
Frenues korrozioni

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Salzsteinstrasse 4
82402
Seeshaupt
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
DIN EN ISO 9001
DIN EN ISO 14001
Themelimi
1969
Administrimi
Karl-Heinz Hensel
Silvia Hübner
Punonjës
100